WEYPOORTSCHE REEDE

GREEN Real Estate B.V.

DE OPDRACHTGEVER
GREEN Real Estate B.V.

DIENSTEN

Concept, Branding, Print, Website

PROJECT LINK
www.weypoortschereede.nl

Ontwikkelaar GREEN Real Estate B.V. transformeert een voormalig bedrijfsterrein tot een parkachtige woonomgeving met diverse bouwkavels. Deze kavel liggen aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn.
 
Zeer luxe kavels behoeven een andere aanpak dan we normaliteit gewend zijn.  Meer onderzoek bijvoorbeeld om de juiste doelgroep aan te kunnen spreken. Een luxe kavel in Nieuwerbrug is niet voor iedereen en daarom moeten we ook niet zomaar iedereen aanspreken.
Het project heeft een luxe uitstraling gekregen met nadruk op het water en het karakteristieke hofje.
 
Voor de vrijstaande woningen verzorgden wij de opmaak van het kavelpaspoort. Hierin staat o.a. beschreven wat er op de kavels gebouwd mag worden. Projectarchitect Ben Kraan heeft ter indicatie al een aantal schetsontwerpen gemaakt. Zo krijg je direct een goede indruk van de mogelijkheden op deze kavels.
 
Er zijn ook ‘kant en klare’ twee-onder-een-kap-woningen. Voor deze woningen hebben we een inspiratieboek opgezet. De woningen bieden alle gelegenheid voor uitbreiding en diverse gebruiksopties zoals bijvoorbeeld generatiewonen en werken aan huis. Als je het boek doorbladert ontdek je pas wat er allemaal mogelijk is.

Het kavelpaspoort en het inspiratieboek zijn beiden te downloaden via de website www.weypoortschereede.nl 

Voor dit project verzorgden wij: beeldmerk, inspiratieboek, kavelpaspoort, voorloopsite, projectsite, advertentie, informatiepanelen en bouwhekdoeken.

Gerelateerde projecten

WOUW!

VAN WENGERDEN EN VISSER