DE ENK

bolton projectontwikkeling

DE OPDRACHTGEVER
BOLTON projectontwikkeling
 
DIENSTEN
Concept, Branding, Print en Webdesign

PROJECT LINK
wonenindeenk.nl

Vlakbij het centrum van Barneveld staat De Enk, een unieke wijk, waarin ‘groen wonen’ het sleutelwoord is. 24 Stoere, robuuste woningen, 12 rij/hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kappers en 4 vrijstaand (geschakelde) woningen, komen in een volwassen groene omgeving te staan. Daarbij zijn de woningen ook nog eens energieneutraal! De Enk heeft een speciaal ingerichte speel/recreatieplek middenin het hart van het nieuwe buurtje. Jong en oud gaat er veel plezier aan beleven. Spelen, recreëren, ontmoeten en ondernemen, het gebeurt hier allemaal!
 
De vraag van Bolton was om een naast een projectlogo, een echt magazine te maken waar de woonbeleving centraal staat. Hiervoor hebben we interviews afgenomen met bv een woonwinkel in Barneveld en hebben we veel informatie verworven over de omgeving en de stad zelf. Voor ons een heel mooi project waarbij we heerlijk hebben kunnen uitpakken.
 
Naast het logo en het magazine mochten we ook de website, banners, bouwborden en de advertenties verzorgen. Een mooi totaalplaatje wat dit prachtige project goed ondersteunt.

Gerelateerde projecten

WOUW!

VAN WENGERDEN EN VISSER