BREDIUS KWARTIER

BOER projectontwikkeling

DE OPDRACHTGEVER
Boer projectontwikkeling
 
DIENSTEN
Concept, Branding, Print

PROJECT LINK
www.brediuskwartier.nl

Bredius Kwartier, een nieuwbouwproject in Woerden. Wederom een project waar we met trots en veel plezier aan hebben gewerkt. De appartementen van Bredius Kwartier hebben een buitengewoon mooie ligging: direct aan de Oude Rijn en tegenover Landgoed Bredius. Het ontwerp van het gebouw is al minstens zo mooi als de locatie zelf. Het eigentijdse ontwerp van het gebouw heeft een historisch karakter. Qua vormgeving lijkt het gebouw, door de pakhuisachtige volumes met kap, een verbinding te maken met het klassieke beeld van het pakhuis dat hier voorheen aan de Rijn stond. 

Bijzonder aan dit project is dat we hierbij als eerste in Nederland een maatwerkwebsite hebben gemaakt die volledig gekoppeld is aan het NieuwWonenNederland systeem van de NVM. Hierbij werd nauw samengewerkt met de organisatie NieuwWonenNederland, waardoor de project website www.brediuskwartier.nl nauwkeurig aansluit op alle koppelingen van die dit ingenieuze systeem te bieden heeft.
Graphic Design is geaccrediteerde partner van NieuwWonenNederland, hier zijn we trots op.

In opdracht van Boer Projectontwikkeling hebben we alle communicatiemiddelen van dit project ontworpen en uitgewerkt. Dat was leuk! Brochure, roll up banners, advertenties, projectdoeken, verkoopstukken, pennen, tassen… we mochten het allemaal verzorgen.

Gerelateerde projecten

WEIDZ

BOLTON PROJECTONTWIKKELING

DE RAADHUIZEN

VAN WENGERDEN EN VISSER

voor de brug

JANSSEN EN DE JONG