NWN creative partner
Bekijk ons portfolio

Het effectieve nieuwbouwplatform van NVM Nieuwbouw Specialisten

NVM NIEUWBOUWSPECIALISTEN 
VERTEGENWOORDIGEN
DE VRAAG VAN DE NIEUWBOUWKOPER

NVM nieuwbouwspecialisten vinden het belangrijk dat er nieuwbouw plannen worden gesmeed die toekomstbestendig zijn, die voldoen aan de vraag van de woonconsument. Want alleen op die manier wordt het fundament gelegd voor een stabiele woningmarkt. Daarom hebben zij hun krachten gebundeld en hun regionale kennis en expertise op landelijk niveau bijeengebracht in NieuwWonen Nederland. Hun kennis, gecombineerd met de slimme techniek van de online NieuwWonen Platforms geeft gemeenten, ontwikkelaars en bouwers inzicht in de wensen en eisen van de lokale woonconsument. Het wordt niet alleen duidelijk aan welke voorwaarden een woning moet voldoen, maar ook voor welke prijs deze verkocht kan worden. Zo kan er een passend woningprogramma samengesteld worden, dat compleet voldoet aan de vraag. En het platform kan nog veel meer!

GRAPHIC DESIGN VERTEGENWOORDIGT DE VRAAG VAN DE NVM NIEUWBOUWSPECIALIST

Omdat we geaccrediteerd partner van NieuwWonenNederland zijn, hebben we toegang tot het dashboard en de mogelijkheid om de website gedeeltelijk of geheel op maat te bouwen. Hierdoor kunnen we de website perfect laten aansluiten op de andere communicatie uitingen van een nieuwbouwproject. Dit komt vanzelfsprekend de herkenning van het project ten goede komt.

Boven het maaiveld uitsteken, lukt niet alleen met het neerzetten van een website. Het is een totaal pakket, bestaande uit het ontwerpen van projectbeeldmerk, brochure, advertentie, projectbord, bouwhekdoeken, het schrijven van teksten, het regelen van de fotografie, … en last but not least, de bouw van een NieuwWonen projectsite. We pakken het complete pakket voor je aan!

Ben je benieuwd hoe we jouw
project gaan aanpakken?

Vul dan het onderstaande formulier in, en wij bellen je voor het maken van een afspraak.
Als je gewoon een vraagje hebt, mag je het formulier natuurlijk ook gebruiken.